Siurblys drenažinis Gardena 25000

Siurblys drenažinis Gardena 25000

Gamintojas: Gardena
Kodas: 25000
Prekyboje:
Taip
Kaina: € 150,00
Aprašymas

Siurblys drenažinis Gardena 25000

GARDENA, pirmaujantis Europoje aukštos kokybės sodo įrankių ir aksesuarų prekės ženklas, pristato panardinamą nešvaraus vandens siurblį 25000 - įspūdingo našumo, išskirtinės galios ir puikaus efektyvumo gaminį. Šis didelio našumo panardinamasis siurblys yra tinkamas pasirinkimas, kai reikia greitai ir lengvai nusausinti užlietą rūsį. Šis galingas drenažo siurblys dar kartą įrodys savo vertę pumpuodamas nešvarų vandenį iš sodo tvenkinių ar statybinių duobių. Modernus siurblys su stilingu ir patvariu nerūdijančio plieno korpusu sužavės galingu 1100 W varikliu. Šis ypač galingas variklis, dirbdamas kartu su maksimaliu 11 m tiekimo aukščiu, esant 1,1 baro slėgiui, užtikrina, kad per valandą būtų galima pumpuoti maždaug 25000 litrų nešvaraus vandens. Maksimalus nešvarių dalelių dydis gali būti iki 38 mm. Siurblį galima valdyti patvariu plūdiniu jungikliu su nuolatine įjungimo funkcija. Pažangus, modernus GARDENA panardinamojo nešvaraus vandens siurblio 25000 dizainas ne tik stilingai atrodo, bet kartu turi saugų bei stabilų stovą, o praktiškos rankenos su kabelio vyniojimo funkcija ir kabelio laikikliu - garantuoja patogų valdymą ir lengvą transportavimą. Ilgaamžė keraminių velenų sistema su trigubu sandarinimu yra dar viena savybė, užtikrinanti patvarumą. Jums patiks siurblio universalumas. Pavyzdžiui, 32 mm (1 ¼ "), 38 mm (1 ½") arba 50 mm (2 ") žarną galima lengvai sujungti dėl naujos GARDENA žarnų pajungimo sistemos. Jungtis su G1 ½" sriegiu atveria net daugiau sujungimo galimybių. Visi šie ir dar daugiau privalumų daro šį panardinamą nešvaraus vandens siurblį idealiu įrenginiu, kad jūsų rūsys būtų sausas, o tvenkinys gerai prižiūrimas.
Lengva žarnų sujungimo sistema

Panardinamas nešvaraus vandens siurblys 25000 leidžia lanksčiai ir greitai sujungti 32 mm (1 ¼ "), 38 mm (1 ½") arba 50 mm (2 ") skersmens žarnas ir prijungti G1 ½" sriegius.
Universalus ir ypač našus

Siurblys, kurio didžiausias siurbimo gylis yra 11 m, esant 1,1 baro slėgiui, yra ypač galingas ir tinkamas įvairioms reikmėms, tokioms kaip tvenkiniai ar statybinės duobės. Idealiai tinka nešvariam vandeniui, kai dalelių dydis yra iki 38 mm.
Nuolatinis rankinis valdymas

Įdėjus jungiklį į korpusą, siurblį galima reguliuoti taip, kad jis veiktų rankiniu būdu.
Automatinė kontrolė

Plūdinis jungiklis užtikrina, kad siurblys automatiškai įsijungtų viršijus tam tikrą lygį. Jei lygis nukrinta, siurblys vėl automatiškai išsijungia. Įjungimo ir išjungimo aukštį galima reguliuoti atskirai, užfiksuojant siurblio korpuso plūdinį jungiklį viename iš trijų skirtingų aukščių.
Aukščiausios klasės dizainas iš kokybiškų medžiagų

Nerūdijančio plieno dangtis, taip pat variklio velenas su keramikine danga ir trigubas sandarinimas su alyvos kamera užtikrina maksimalų saugumą ir ilgaamžiškumą.
Pajuskite GARDENA siurblių galią

Itin galingas panardinamasis nešvaraus vandens siurblys 25000 pasižymi įspūdingu našumu, turėdamas 1100 W ir maksimalų 25 000 litrų per valandą srautą.

Techniniai duomenys:
Galingumas 1100 W
Didžiausias našumas 25000 l/h
Maitinimo kabelio tipas H07 RNF
Maksimalus slėgis 1.1 bar
Didžiausias pakėlimo aukštis 11 m
Maksimalus panardinimo gylis 7 m
Kabelio ilgis 10 m
Elektrosaugos klasė IP X8

Raktiniai žodžiai:
Raktiniai žodžiai: Siurblys drenažinis Gardena 25000