Kombinuotų terkšlinių raktų komplektas 10-13-17-19 JOKER

Kombinuotų terkšlinių raktų komplektas 10-13-17-19 JOKER

Gamintojas: Wera
Kodas: 73290
Prekyboje:
Taip
Kaina: € 120,00
Aprašymas

Kombinuotų terkšlinių raktų komplektas 10-13-17-19 JOKER

Kombinuotasis terkšlinis veržliaraktis su unikaliomis žiotimis!
Tai naujausios kartos profesionalus veržliaraktis su dvigubais galais.
Juo galima atlikti bet kokį darbą, kokiam tik sugalvosite pritaikyti kombinuotąjį terkšlinį raktą.
Veržliarakčio privalumai - jo žiočių galai:
1. Praktiška laikymo funkcija dėl novatoriškos metalinės plokštelės žiotyse: sukant varžtai ir veržlės daugiau niekada neišsprūs. Įstačius varžtą ar veržlę į jai skirtą vietą, iškart galima sukti. Nereikia veltui švaistyti brangaus laiko įrankiui pakeisti, pvz., smailianosėmis replėmis.
2. Veržliaraktis turi ribojančią detalę, kuri leidžia tiesiog patogiai dirbti veržliarakčiu, nesibaiminant, kad jis nuslys ar pasislinks žemyn aplink varžtą. Taigi veržlės prilaikyti nykščiu nebereikia.
3. Prisukti galėsite saugiai, net jei sukimo momentas bus labai didelis: žiotyse įtaisyta itin kieta ir dantyta sugriebimo plokštelė, kuri apsaugo nuo neretai labai skausmingo praslydimo į šalį, kai sukimo darbai atliekami esant dideliam sukimo momentui.
4. Veržliarakčio apsukti nereikės: rakto atbulinės eigos kampas yra vos 30°, todėl nebereiks erzinamai sukinėti veržliarakčio, kad galėtumėte sklandžiai tęsti darbą. Prisukant varžtus "Joker" veržliarakčiu, jo nuimti nuo varžto ir pasukti nebereikia; raktas visą prisukimo laiką gali likti toje pačioje padėtyje ant varžto ar veržlės. Taip jūs sutaupysite laiko. "Joker" veržliarakčiu galima atlikti tokius tvirtinimo detalių priveržimo darbus, kokių įprastiniu raktu atvirais galais niekaip nepavyktų įveikti, nes nepakaktų erdvės.
Terkšlės mechanizmas žiedo gale: išskirtinai smulkūs dantukai. Iš viso 80 dantukų. Tai užtikrina neįtikėtiną lankstumą net ir tada, kai tenka dirbti ypač mažose erdvėse.
Labai ilga tarnavimo trukmė, nei jei naudojamas sukti dideliais sukimo momentais.
Išmoningesnis medžiagų pasirinkimas: iš itin aukštos kokybės chromo ir molibdeno plieno lydinio.
Raktas dengtas nikelio ir chromo danga, kuri gerai apsaugo nuo korozijos.
"Joker": žymiai didesnis darbo našumas dėl unikalios įrankio konstrukcijos.

Raktiniai žodžiai:
Raktiniai žodžiai: Kombinuotų, terkšlinių, raktų, komplektas